Timetable Version 1

Day 1: Monday 19 September 2022

Venue: Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Boroondara City Council represented by John Rantino of Maddocks, calling expert evidence on: - heritage from Simon Reeves of Built Heritage - heritage from Aron Paul of Trethowan - heritage Dr Sue Silberberg of Silberberg Consulting		1 day
12.45pm	Lunch break		1 hour
1.45pm	Boroondara City Council (continued)		
4.00pm	Day close		

Day 2: Tuesday 20 September 2022 (Amendment C367boro)

Venue: Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		10 mins
10.10am	Ailsa Wilson		1 hour
11.10am	Bryan Keon-Cohen		10 mins
11.20am	Christina Branagan	7	10 mins
11.30am	Neil Young	3	10 mins
11.40am	Rosemary Blanden	9	10 mins
11.50am	Day close		

Day 3: Wednesday 21 September 2022 (Amendment C367boro)

Venue: Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		5 mins
10.15am	Ping Gao Australia Investment Pty Ltd represented by Alex Gelber (David Vorchheimer) of HWL Ebsworth Lawyers, calling expert evidence on: - heritage from Katherine White of Lovell Chen	11	0.5 day
1.00pm	Day close		

Planning Panels Victoria

Day 4: Thursday 27 October 2022 (Amendment C368boro)

Venue: Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		10 mins
10.15am	Boroondara City Council represented by John Rantino of Maddocks		1 hour
11.10am	Jane Vij represented by Louise Hicks of Counsel, calling expert evidence on: - heritage from Meighen Katz of Lovell Chen - heritage from Claire Miller of Trethowan	3, 4, 5	6 hours
1.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm	Sanjiv Vij and Jane Vij (continued)		
3.45pm	Break		15 mins
4.00pm	Council – Closing submission		30 mins
4.30pm	Day close		

Day 5: Friday 28 October 2022 (Amendment C368boro)

Venue: Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		10 mins
10.15am	Reserve day (If needed)		
4.30pm	Day close		

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Panel may amend the timetable without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 5. If you have any questions about the timetable, please contact the Panel Coordinator on (03) 8624 5712.